8/28/2010

Harrastukset

Nyt syksyn tuulten mukana puhaltaa myös uudet tuulet mun harrastuksien puolesta!


Tanssia en jättäis vaikka mikä tulis, mutta tyyli muuttui kertaheitolla. Street --->> Reggeaton! Tykkäsin tosi paljon streetistä just sen asenteen takia, mut kaipasin jotain naisellisempaa ja nyt sitä on tullu sitte roppakaupalla! Reggeatonia kuvaillaan tanssikoulun sivuilla näin: "Tunnilla opimme liikuttamaan vartaloa ja käymme läpi myös hieman tekniikkaharjoituksia. Laji syntyi Karibian saarilla. Tanssityylinä reggeaton on vahva ja sensuelli. Siitä voi rakentaa useita erilaisia koreografioita." Korostan varsinki sanoi vahva ja sensuelli. Naisellista, eikö? Suosittelen reggeatonii kaikille jotka uskaltaa pyörittää pyllyä ja tanssia! Se on älyttömän hauskaa ja hiessä me siel aina vedetään! :D Meijän tanssinopettaja sanoki "Jos tulee kuuma, niin ottakaa vaatteet pois" hahaha





Otettiin Nooran kanssa uus haaste vastaa seuraamalla Essin ja Empun jalanjälkii menemällä kunto- ja potkunyrkkeilyn peruskursseille. Peruskurssi kestää 2 kk ja maksaa 100e. Samalla rahalla voi käydä millä vain peruskursseilla, joita seura tarjoaa esim. Defendo ja Krav Maga. Olis tosi mielenkiintosta käydä kaikilla noilla kursseilla ainaki kerran kokeilemassa. Esim. Krav Magaa käyttää FBI ja poliisivoimat, cool!! :D Nyrkkeily nostaa kuntoo huimasti ja parantaa lihaskuntoo, joten en malta edes odottaa et pääsen treenaamaan! Voin kyl nähdä jo itteni siel naama punasena ja irvessä punnertamassa! Mut kaikki mikä ei tapa, vahvistaa ;)) 
Salin seinällä lukiki teksti "Mielesi voi saada sinut harjoittelemaan. Vartalosi voi luoda sinulle voimaa, mutta vain sinun sydämesi tekee sinusta mestarin." Jotenki tosi osuva! :)






Vitsi vitsi!

Täs viel pari huippubiisii!

 





Kehäkarhut
Tanssikoulu KETO
Kuvat: weheartit.com

syksyfiiliksiä

Tää perjantai ei ollu mikää maailman paras, varmaan paskin pitkiin aikoihin! En tykkää oikee syksystä, ku alkaa tulee kauheen kylmä. Parasta on ehkä et saa kietoutuu lämpimiin vaatteisiin ja muhkeisiin kaulaliinoihin. Okei värikkäät lehdetki ja omenat ofc on ihan kivoi, mut kaikki muu HYIHYI! Kaameen koulupäivän jälkeen aloin siivoomaan mun huonetta ja vaihdoin samalla järjestystä täällä. Nyt tää on superkiva. Oli ähkimistä ja puhkumista ku siirsin noita huonekaluja ympäri huonetta :D Tein viel naminam omenapiirakan syksyn kunniaks! Ainii!! Päivän pelastus oli uudet korkkarit, jotka Riina löys mulle kirpparilta hehehehehheeee :D:DD




Kirppis (H&M) 15e melkein ku uudet! :)

Kirppikselt löyty tos joku aika sitte varmaa maailman parhaat tekokynnet! Makso 3.90e ja se liima on maailman parasta : D Mulla pysy noi about neljä päivää, kun normaalisti on kestäny tekokynnet sen max. 2 päivää !




Riinalta ostin ton Lindexin mekon, seki melkein käyttämätön ja 6e :)) Toi pääs käyttöön jo viime perjantaina, mut mul ei oo niitä kuvii vielkää :(( 


Omenapiirakka


200g margariinia
1,5 dl sokeria
3 dl jauhoja
1 muna
0,75 dl maitoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniliinisokeria
3-4 omenaa
kanelia ja sokeria









  • Sulata rasva tai käytä pullomargariinia.



  • Sekoita kulhossa sokerin kanssa.



  • Lisää jauhot (ei vielä leivinjauhetta). Jauhoja kannattaa lisätä hiljalleen, sillä taikinasta ei tulisi tulla kovin kuivaa tässä vaiheessa. Ota sivuun kahvikupillinen taikinaa; se ripotellaan valmiin piirakan päälle.



  • Lisää nyt taikinakulhoon muna, maito, leivinjauhe ja vanilliinisokeri. Sekoita puulusikalla kovaa tasaiseksi. Taikina on valuvaa tässä vaiheessa, eli ei esim. pysy vuoan reunoilla, muttei myöskään ole litkua.



  • Kaada taikina voideltuun tavalliseen piirakkavuokaan ja ripottele päälle omenapalat. Itse käytän mitä tahansa omenalajia, jota kotona sattuu olemaan. Jos omena on hapanta, pinnalle kannattaa laittaa vähän runsaammin sokeria. Tällä taikinalla on tehty onnistuneita piirakoita kaikista hedelmistä, joten kokeilla voi.



  • Ripottele pinnalle kanelia ja sokeria sekä sivuun alussa jätetty taikina.



  • Paista 200 asteessa n. 30 min.



  • Parasta tarjoiltuna lyhyen vetäytymisen jälkeen kylmän vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.





  • Ohje täältä!



    Hyvää syksyä kaikille! :))) 


    8/25/2010

    Airplanes-B.O.B ft. Hayley Williams

    Perjantaina oli huippukivaa ja laitan siitä myöhemmin kunnon kuvapläjäyksen, kunhan saan ne kuvat käsiini :) Mut mut mut eilen oltiin 5 aikaa aamul Helsinki-Vantaan lentokentäl saattamassa Essiä. Harmi et Emppu oli nii kipee ettei se päässy ollenkaa kentälle :(  Oltiin valvottu tyttöjen kaa koko edellinen yö (Noora kyl nukku :P) ja saunottu+muuta kivaa. Eli siel oltii samoil silmil...mun ja Essin ulkonäös oli hiukan eroo...hahah Essi oli nii hehkeenä...ja minä no mä olin todella ryytyny! :p Kauheen vaikee varmaa veikaa et kuka jää Suomeen itkemään ja kuka Jenkkeihin viettää huippuvuotta haha :D

    I YFU FINLAND
    Lentokenttä tunnelmia...
    Noi upeet silmäpussit paisto Kiinaan asti! :D
    Meijän maailmanmatkaaja<3
    7:15 Frankfurt
    My girl<3
    siskokset <3
    :'(( 
    JÄNNITTÄÄ PRKL!
    Siinä vaiheessa ku tajus et tossa se tyttö sit menee, ni ei voinu muuta ku itkee :'(( huihuii
    Ihan pakollinen itkukuva! 

    Essille muistojen täyteistä vuotta Michiganissa! <3 


    8/16/2010

    OnePiece

    Lukiolaiskalenterissa oli OnePiece mainos ja rakastuin noihin haalareihin. Talvi ei olis nii kamalaa, jos olis päällä tollanen lämmin haalari ku menee vaikka ulkoiluttamaan koiraa! Samal sain semmosen pienen inspiraationkipinän lautailuun. Mul on oma lauta ja joskun pari talvee sitte vähän laskinki, mut sit meni hermot ku kaatuilin, enkä oo ollu nyt ainakaan vuoteen laudan päällä. Eli jos saan ton haalarin ni lupaan mennä lautailemaan hehhee ;));D;D



    Oiij noi on nii ihanii <3
    Yhdellä noista OnePiece-malleista on oma blogi ja linkki siihen tässä! :))

    8/15/2010

    Essin läksärit




    Perjantaina vietettiin Essin läksiäisiä niillä Empun, Villen, Nooran, Annikan ja Roopen kanssa. Oltiin tehty Essille pari yllätystä kovalla kiireellä ja rakkaudella, tietenkin! Syötiin hyvää ruokaa ja istuttiin iltaa mahtavassa seurassa.  Vähän päälle viikko ja Essi lähtee rapakon toiselle puolelle, enkä pysty ees kuvitella millanen tästä vuodesta tulee :o Onneks tää vuos ei oo sentää ihan harmaa, koska wanhat, autokoulu ja 18v-synttärit odottaa mua : )) Tässä nyt kuvii meidän ikimuistosesta illasta:


    Nukuin muuten viime yönä...tai no aamulle just ja just tunnin. Varmaan simahdan pian, joten suihkuun ja illemmal kattomaan Villen peliä =)