6/27/2011

ei oikeesti jaksa keksii otsikkkoo

Tänää meni koko päivä Annikan kanssa Stadissa aleissa pyörien ja rahaahan siinä paloi :D Henrik tuli moikkaamaan meitä ja käytiin vielä vähän katsomassa miesten aletarjontaa. Kyllä se 10h shoppaillen riitti mulle ja Annikalle hiton hyvin, nimittäin junamatka meni sitten nukkuen :')














Huomenna (ehkä) luvassa sitten näitä mun alelöytöjä, jos vaan maltan kuvailla niitä :)!

lalalaa

Tulin vaan nopsasti kirjottelemaan vähän tänne ennen kun meen nukkumaan. Oon siis ollu koko juhannuksen töissä, mutta onneks kerkesin juhannustaki vähän juhlia siinä välissä :)! Olin siis tällä viikolla 6 päivänä töissä joten tää blogi on jääny vähemmälle huomiolle, mutta nyt ois tiedossa pari vapaapäivää, joten enköhän mä jotain saa aikaseks :)! Hyvää yötä ...p.s. huomenna aleihin Annikan kans....me like ! :D

6/22/2011

Oh, you don't mean nothing at all to me

 


H&M maximekko ja biksun alaosa (5e)

H&M n. 8e


Loreal aurinkoöljy, Lumenen sävyttävä kosteusvoide n. 10e, Rimmelin aurinkopuuteri 5e ja Lumenen Natural Code kynsilakka 3e.



Paita kirpparilta vain 1,5e  
  
Ihanan sulonen biksun yläosa 5e....voi ku oisin saanu myös alaosan :/
Tässä nyt oli vaa joitain juttui mitä oon parin viikon aikan ostellu itelleni. Odotan kyl innolla seuraavaa palkkaa ja alennusmyyntejä, jos vaikka löytyis kaikkee kivaa ;)! Huomen taas töihin, joten hyvää yötä =)

6/10/2011

On the beach






 Mun naama meinas palaa :S




6/08/2011

polskis






Käytiin maanantaina Nooran kanssa viemään Jope vähän uiskentelemaan. Sitä se helle teettää :D On muuten upeeta olla töissä ku ulkona on ihanan kuuma! Onneks huominen ja torstai vapaata, me likey! <3

6/06/2011

yo-juhlat

Ihana ja rakas serkkuni pääsi lauantaina ylioppilaaksi ja oltiin juhlistamassa vähän :)) Oli taas kerran tarjoilla niin hyvää ruokaa, että namnam! Mulla oli tosi kivat juhlat ja oon niin ylpee mun serkusta! <3

Onnea serkku!! <3 
Harmi ku nää kuvat on jotku ylivalottuneita :((( 
Mulla oli siis päällä Lauralta lainattu mekko (H&M), korkkarit (stokkalta), laukku (pieces), korut (guess ja nomination)


 Ruokaaa! :)









Ootan muuten niin innolla mun omia tulevia juhlia! Nyt on vaan pakko sitten painaa ja jaksaa, koska haluun omissa juhlissa olla ylpeänä todistus näkyvillä :)))