10/25/2011

black&white



Tos on mun black&white-party asu, mikä oli taas kerran kokonaan musta :D Korkkarït ei näissä kuvissa oo jalassa, mut jalassa oli siis Zaran kiiltonahka korkkarit. Voisin laittaa jonku paremman kuvan niist tänne joku päivä :D

10/24/2011

Boy you got my heartbeat runnin' away

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Toi tyttö on ihan uskomattoman hyvä! :)) Huomasin hymyileväni ihan koko videon ajan. Ja paras oli toi Nicki Minaj:in kohtaaminen ku toi sulonen tyttö hyppii melkeen seinillä, niin ihana! :) Ja ihan tajuttoman rohkee tyttö!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Mul on muuten sika tylsää :D:D Tää on aina tämmöstä syyslomalla ...:P

kuvat:EllenDegeneres

10/23/2011

Vain Seksiä

En oo saanu aikaseks yhtäkään postausta viime viikolta, joten laitan nyt parisen kuvaa viime viikonlopusta. Oltiin Empun ja Riikan kanssa syömässä Stadissa ja käytiin katsomassa Vain Seksiä. Leffa oli semmonen perus hauska komedia :))

 Ostin Voicen Muotiviikoilta MaxFactoryn Eye Shadow Trion (81 Cool browns). En käytä luomivärejä oikeastaan koskaan, mut noista oon tykänny tosi paljon. Värit on kivan luonnollisii ja heleitä :)









AAH tykkään et on loma :D Ei vaa oo mitään tekemistä, mut ei aina tarvii ollakkaan! :)

10/15/2011

ripset


 Mun ripsistä tuli tommoset. Mulle laitettiin 13mm pitkät ja olin sen 2h paniikissa, että näytänkö joltain Tuksulta, kun avaan silmät. Onneks noi on tosi luonnollisen näköset ja ei kamalasti tullu pituutta lisää kun mun omat ripset on kuulemma 12mm :)



Tässä nää hehkeimpääkin hehkeimmät kuvat. Posket punasena ja tuskan hikeä pukkaa. Oli hiton vaikeeta olla silmät kiinni paikallaan ne 2h totally failed! :D

Tässä vielä pari huippu biisiä!






Lähdetään tänään Emilian ja Riikan kanssa katsomaan leffaan Vain seksiä ja ennen sitä syömään, namnam! :))

10/14/2011

rusetti




Huomenna mennään ottamaan Empun kanssa ripsienpidennykset. Pakkohan niitäki nyt on kokeilla....:D Luulen kyllä etten ala niitä huollattamaan, koska oon tosi tyytyväinen omiin ripsiinikin. Mutta kiva kokeilla miltä ne näyttää meikäläisen naamassa :)) Hyvää yötä!

10/12/2011

Minä Ja Mun Pää


Vähän asukuvia tältä viikolta ja noi mun uudet nahkasaappaat, jotka äiti kävi metsästämässä mulle Hulluilta Päiviltä (90e). Oltiin tänään siskon kanssa Jumbossa ja sieltäkin tarttui mukaan kivat housut...tulossa kuvia pian :) Olo on muuten todella juminen ton uuden Body Combatin takia, onko joku käynyt kokeilemassa uutta ohjelmaa? :D Huomenna olis suunnitelmissa taas salille menoa, koska sillähän se lähtee millä on tullutkin ;) Voihan kehveli, Youtube ei toimi ni en sitte laitakkaan teille kivoja biisejä :((
Hyvää yötä! :)

10/11/2011

22:24

Voicen muotiviikoilla kävin kuvauttamassa itseni Indiedays-lookbook:issa ja tämmönen kuva sieltä tuli sitten valittua. Malliainesta....eiku mitä?! :'D


http://lookbook.indiedays.com/2011/10/10/voicen-muotiviikko-2011-10-10-2011-24/  <--- tuolta voi myös tsekata ton mun kuvan ja jos tykkäsitte ni saa äänestää, hehe ;)

10/09/2011

Voicen Muotiviikot 2011

Oltiin siis perjantaina Empun ja Lauran kanssa Voicen muotiviikoilla. Monen mutkan ja pienen suunnistussession jälkeen saatiin tytöillekkin liput, jotta mun ei yksin olis tarvinnut tonne mennä. Ihan huippu tapahtuma ja jään odottamaan seuraavaa vuotta innolla :)!


















10/05/2011

I'll fight for you


Neuletakki VeroModa, tregginssit Pieces, laukku kirpparilta

 Tää mun pehko kaipaa kiperästi värjäystä ja ostinkin eilen pari Garnierin tollasta raitapakettii. Elikkäs jatkan vielä toistaseks näillä vaaleilla raidoilla :) Ehkä sitte myöhemmin taas koko brunea tiedossa. 




Varmaan ainut syy minkä takia tykkään hitusen syksystä, on noi puiden kauniit värit silloin kun aurinko paistaa ja lämmittää vielä vähän, amazing...


10/02/2011

let the party rock




korkkari ZARA, farkut GT, toppi Vero Moda (Emppulta lainasin <3)

Tälläsessä asussa olin eilen kavereiden kanssa juhlimassa syksyn ylppäreiden loppumista :D