7/15/2012

My saturday

Alotin mun lauantai aamun ihanalla aamupalalla, oi että kuinka täydellistä vaan istuu rauhassa, eikä kiirettä minnekään.

 IMG_9334

 IMG_9353

 IMG_9361

 Kävin perjantaina Seppälässä nopealla visiitillä ja mukaan tarttui parit aletuotteet. Ostin taas yhdet bikinin yläosat ja kyseessä oli ihan inhimillinen erehdys tottakai :D 

 IMG_9362
Bikinin yläosat 5e 

 IMG_9365
Hawaiian Tropic huulikiilto aurinkosuojalla n. 2e

 IMG_9369
Alushousut á 3e

Toivottavasti jaksoitte lukea tänne, sillä haluan esitellä teille mun DIY-projektin liittyen joihinkin hirveisiin vanhoihin farkkuihin. Päätin tehdä niistä makeet shortsit ja pääsinkin jo hyvään vauhtiin niiden kanssa sain lahkeen mitan oikeaksi, käänsin lahkeet ja ompelin ne kiinni. Sain vähän hajotettua myös noita, mutta haluan vielä ne enemmän rikkinäisiksi. Ja tähän tarvitsen teidän apua! Haluaisin jotain niittejä tuonne takataskuihin ainakin koristeiksi, mutta en tiedä mistä noita niittejä löytyisi. Kertokaa pliis vinkkejä?

IMG_9371

IMG_9373

IMG_9374

6 kommenttia:

  1. haluutko tehä mullekkin sortsit joku päivä :) ? hihihi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo paitsi etten oo mikää hirveen hyvä tekee ni en haluu pilaa sun housui, mut voidaan me tehdä :))

      Poista
  2. Netistä pystyy tilaamaan ! Halvimmaks tulis varmaan ebaystä tilata, mut toimitusaika voi olla aika kauan.. Kannattaa kattoo kaikki huuto.netit sun muut läpi, mut sit on toki niitäkin nettisivuja mitkä myy lähes pelkästään niittejä, esim http://www.niitit.fi/ ja http://www.hoopee.fi/1303-irtoniitit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee mahtavaa! Pitää heti käydä kurkkailemassa noiden nettisivujen valikoimaa :) Kiitos ihana!

      Poista
  3. Just luin uusimmasta Cosmosta, ku siinä oli tuunattu shortsit, että www.niitit.fi nii sieltä saa tilattua noita niittejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti vinkistä, pitääkin heti mennä katsastamaan tuo sivu :))

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)