9/28/2011

I hava a dream...

 Ruutupaita-JC





Terveystiedon yo-valmistautumisen merkeissä on mennyt tää päivä ja kamala väsymysolo päällä. Huomenna onneksi vielä koko päivä aikaa valmistautua, vaikka en kyllä kamalasti enää noita kirjota viitsi availla :D


Onko täällä muuten ketään Thaimaassa päin reissailijoita? Suunnitelmissa/haaveissa olisi nimittäin ehkä joulun aikoihin jonnekkin kauas ja lämpimään suunnattu loma ja olisin halukas kuulemaan teidän lempikohteitanne ja suosituksia! Joten kirjoitelkaa jos kokemusta löytyy! Noita Thaimaan lomakohteita on nimittäin aivan helkkaristi ja valinnanvaraa on jopa liikaa meikäläiselle. :)))
kuva: google.fi

4 kommenttia:

  1. Ähh, oon niin kyllästyny te:n lukemiseen. Motivaatio ihan hukassa. :( Pitää sit kai vaan toivoo parasta :p

    VastaaPoista
  2. oltiin porukoitten kaa 3 vuotta sitte thaimaan, cha-am täys pettymys! ei kannata sinne! 4km säteel ei yhtään mitää, rantaa oli näkyvissä vaan illalla laskuveden aikaan. mut cha-amist joku 10km johki suuntaa on rantaloma mesta hua hin ja se vaikutti ainaki hyvält!

    VastaaPoista
  3. mullakin on huomenna terveystiedon kirjotukset ja väsyttää enkä jaksais enää lukea... onneks ne on huomenna ohi:) tsemppiä hirveesti sulle! jännittääkö jo hirveesti? mua jännittää!

    VastaaPoista
  4. hei kride mä tuun sun matkaseuraks sitte;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)