2/08/2012

8/2/12

Päivä 02: kuva siitä, miltä sinusta tuntui tänään

Väsyneeltä tuntuu tällä hetkellä. Olin koulussa liikkatunnilla, jonka jälkeen kävin salilla treenaamassa. Kotona oon sit lukenut äidinkielen tekstitaitoa varten (en jaksa enään!), hakenut töitä ja nukkunut päikkärit.

Ja siis miks ihmeessä toi töiden hakeminen tuntuu olevan mulle niin työlästä? Eihän siinä taas vierähtänyt kuin pari tuntia, kun noita hakemuksia rustasin huhhuh.




4 kommenttia:

  1. Mä en oo lukenu YHTÄÄN tekstitaitoon.. En tajuu miten siihen vois lukea? Ainoo valmistautuminen onki sit vaa eväiden osto, heh..

    Etkös sä oo mäkissä töissä? :o Mulla on kauhee kriisi kun kukaan ei ota töihin alle 18-vuotiaita... :s Just kans tänään oon työhakemuksia lähetelly sinne sun tänne, kun ei innostais sellasta lähes 9 kk vaan istua himassa.

    VastaaPoista
  2. Oon lukenu siihen kaikkii niitä retorisia keinoja, argumentaatio juttuja yms :D Lopetin mäkissä työt jo viime syksynä :) Ja toi on tosi vaikeeta, mutta aina kannattaa yrittää! :) Se kyllä turhauttaa jos ei kohta ole mitään tekemistä, sen takia niin epätoivosesti noita töitä haen.

    VastaaPoista
  3. toi kuva kuvaa hyvin munki olotilaa.... mullakin siis perjantaina äikän tekstitaito ja jännittää ihan hirveesti!!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, toivotaan että se menee hyvin, eikä ole mikään turhan vaikea. Onnea sulle siihen! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)