2/28/2012

Red Carpet

Katsoin Oscar-gaalaa maanantain vastaisena yönä ja ihailin upeaa pukuloistoa, taas kerran. Jälleen punaisella matolla oli laaja kirjo erilaisia pukuja, mutta todella vahvasti esille nousi mielestäni paljetit ja metalli, valkoinen ja pastellisävyt, sekä eri punaisen sävyt.

 Punaisen eri sävyt: Emma Stone näytti upealta Louis Vuittonin mekossa ja punainen tukka sopi siihen kuin nakutettu. Natalie Portman Christian Dior:in luomuksessa ei ollut lemppareideni joukossa, vaikka kokonaisuus onkin suloinen. Illan yksi hehkutetuimmista kaunottarista oli Michelle Williams Louis Vuittonissaan yhdistettynä vaaleanpunaiseen clutchiin. Kokonaisuus oli ihanan nuorekas ja tyttömäinen. 


 Metallin hohtoa: Lara Spencerin yllä metallin värinen puku ja Lea Thompsonilla hopeinen paljettimekko. Octavia Spencer näytti upealta Thadashi Shoji:n puvussa, jonka muodot toivat hänen vartalonsa parhaita puolia esiin, todella kaunis.
 
 Pastellin sävyjä: Milla Jovovichin punaiset huulet yhdistettyinä Elie Saab:in hennon vaaleanpunaiseen ja taidokkaasti muotoiltuun pukuun, wow! Cameronin Diazin puvun helma oli todella kaunis ja mekko pukee kaunotarta, mutta petyin keskeneräiseen kokonaisuuteen, hiukset? Berenice Bejon yllä mintun sävy oli todella raikas oranssien hiusten kanssa.

 Valkoiset: Shailene Woodley pomppasi joukosta valkoisella ja todella konservatiivisella puvullaan, kaunis ja puhdas kokonaisuus, mutta ehkä hieman tylsä. Jennifer Lopezin mekko todellakin palvoi hänen kurvejaan, mutta hihoissa olevat aukot ja niissä olevat verkot häiritsivät. Gwyneth Paltrow oli lyhyesti sanottuna täydellinen valkoisessa Tom Ford:in luomuksessa.


Rohkeat: George Clooney:n seuralainen Stacy Keibler oli upean veistoksellinen Marchesan mekossaan, joka ei monen yllä olisi näyttänyt todellakaan hyvältä. Angelina Jolien puvusta voisin sanoa samat sanat, täydellinen valinta hänelle ja korkea halkio oli kuin tälle naiselle luotu.

 Mun omat lempparit olis tässä! Ykkoseksi menee kyllä todellakin Milla Jovovich kauneimmalla ja onnistuneimmalla kokonaisuudella. Ja toisena Gwyneth Paltrow hyvin yksinkertaisella mutta kauniilla kokonaisuudella.

Itse gaala on vielä multa katsomatta, joten sitä toivottavasti huomenna nauhalta :)!

Kuvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)