5/07/2012

Lempiblogini

Multa on nyt hirveesti kysytty niiden lemppariblogien perään, joten nyt on korkea aika jo esitellä teille ne.

Strictly Style Olivia.fi banner 880px

Strictly Style: Mrs. V:n tyyli on täydellisesti sellainen, jota itse rakastan ja ihailen. Kauniita asukokonaisuuksia, laadukkaita asusteita, paljon värejä, korkoja, huoliteltuja kokonaisuuksia. Upea nainen, jolla on sydän paikallaan ja jota on ilo seurailla :) 


Screen shot 2011-05-16 at 8.12.50 PM

Hello Nikki: Nikki upeaa elämää Jenkeissä. Ihania asu- , matka- ja ruokakuvia. Suloinen nainen ja ihana tyyli. 

 blogiin tästä

 saralogo

Tickel Your Fancy: Tykkään tästä blogista erityisesti Saran luonteen ja urheilujuttujen takia! :) Tyyli ei ole ihan mun lemppareita, mutta sekin tosi persoonallinen ja omaperäinen, mitä arvostan suuresti. Mutta noista urheilupostauksista saa oikeesti motivaatiota omaan treenaukseen, Saralle kiitos siitä! :) 

blogiin tästä 


banneri


ocJulia: Todella kaunis ja vahvan oloinen nainen. Mieleeni tulee Angelina Jolie. En edes osaa selittää, mikä blogissa kiehtoo, mutta jotenkin se on vaan niin mahtava! :)

blogiin tästä 

 header-finale

The Blonde Salad: Upeita kuvia ympäri maailmaa ja inspiroiva tyyli.

blogiin tästä 


 

 



4 kommenttia:

  1. sun pitäs tehä joku uus edustavampi banneri tai vaikka laittaa se, mikä sul oli viime kesänäki! missä oot sinne merelle päin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihan oikeessa toi banneri on ihan huono ja muutenkin missä sattuu. Oon vaan ollu nyt vähän laiska ton asian suhteen, mutta tsemppaan :)!

      Poista
  2. kiitttttiiii noist enkun kielisist blogeista !!englanti minulla kymppi ja oikeesti olin ennen nähny ne mut unohin osoitteeen ja nyt löysin ne sinulta kiitos kiitos ! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)