12/28/2012

Playa del Cura 13.1-20.1

Olen täysin unohtanut kertoa (hupshups täähän on ihan pikkujuttu ja tosi tylsäkin sellainen), että varattiin Empun kanssa tammikuuksi matka lämpimään. JEEEEEEE :D:D Tällä kertaa kohteena Gran Canaria, Playa del Cura. Odotan tätä reissua kuin kuuta nousevaa, sillä tää vuos on ollut tosi rankka ja varsinkin tää syksy/talvi. Ihanaa päästä rentoutumaan viikoksi palmupuiden alle parhaan ystävän kanssa. Hotellimme on Riviera Marina, joka on neljällä tähdellä varustettu ja sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Playa del Inglesiin ja Maspalomasiin matkaa ei ole kamalasti, joten kivasti päästään myös sinne bussilla tai taksilla hurauttamaan. Kiitos kaikille kommenteista aikaisempaan matka-aiheiseen postaukseeni, teistä oli kovasti apua.
 hotel-6637-1-0168191-1206161104
 hotel-6637-5-0210595-1206161104
 hotel-6637-8-0210624-1206161104

hotel-6637-25-0168214-1206161105
hotel-6637-30-0215919-1206161105

kuvat:finnmatkat

Onko teillä vinkkejä juuri Gran Canariaa koskien? Mihin kannattaa mennä? Ostokset, nähtävyydet, rannat, ravintolat...muchos gracias :)  

P.S. Ihan pakko kaivaa noi espanjan lukiokirjat, että osaan sitten höpötellä niiden komeiden miesten kanssa sielä !! ;D Si si señor ;)
 

8 kommenttia:

  1. Mitä maksoitte matkasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vähän päälle 700e/nassu, otettiin siis juniorsviitti aamupaloineen ja lento sisältyy tuohon :) sais kyllä jollain 500e tohon samaan hotelliin :))

      Poista
  2. dinoruokakaupoista saa ehdottomasti halvinta (alkoholipitoista) juotavaa, vaikkei missään ruokakaupassa kyllä noi drinksujen hinnat pääse lähellekään suomen hintoja :D

    kannattaa suunnata las palmasiin shoppailemaan, esim las arenaksen ostoskeskus oli jees. las palmaksesta löytyy pari muutakin tollasta suurempaa kauppakeskusta, eli valikoimaa on reippaasti. oliskohan siellä ollut vielä el corte ingleksen kauppakeskuskin.
    sitten kun menee lentokentältä kohti inglesiä niin ohimennessä näkee sellaisen atlantico kauppakeskuksen kyltin, sitä ei voi olla missaamatta, sielläkin on ihan kivoja liikkeitä jos ei haluu ihan las palmakseen asti lähtee.
    maspal
    sitten siinä meloneraksen majakan vieressä alkaa sellainen rantakatu niin sen verralle on jotain merkkiliikkeitä. hinnat taisi olla kyllä ihan samaa luokkaa mitä suomessakin.
    oon kuullut myös huhuu las terrazasin outletistä, mutta en oo koskaan käynyt siellä. sieltä pitäisi muun muassa mangon, lacosten, pepe jeansin vaatteita löytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah hyvin laitoit ton tärkeimmän faktan ekaks ;) Hyvä tietää, että Las Palmaksessa on niinkin paljon ostoskeskuksia, sillä olisi kyllä kiva päästä vähän ostoksille myös tuolla reissulla :) satutko muistamaan mitä liikkeitä las arenaksessa oli? :) Kiiitos kovasti vinkeistä,kovasti on apua :))

      Poista
    2. öö mitähän kaikkee siellä oli :D zara, bershka, primark, massimo dutti, perus h&m, pimkie ja mango nyt ainaki tuli mieleen omista ostoksista :D lisäksi monii sellasii minkä nimii ei muista ja ei edes osaa kirjoittaa haha.
      pitää varmaa suunnistaa sinne omalla reissulla ellet oo ihan tyhjentänyt kauppoja siellä viikkoo aikaisemmin :D

      Poista
    3. Ihan mahtavaa! Bershkaa, Massimo Duttia ja Pimkieta odotellessa ;) ja tietty niitä monia muita mitä sielä on! :) ja Zarakin on vähän halvempi tuolla päin maailmaa :) Hahaha joo luultavasti mun jälkeen siellä on vaa tyhjät rekit ;) no ei ei tottakai mä jätän sulle myös jotain! Hyvää reissua muuten sulle ja kiitos paljon vinkeistä :)

      Poista
  3. Oiii, onpa ihanaa! Luojan kiitos itselläkin toukokuulla kuumottelee vihdoin ja viimein matka, niin ei tarvii IHAN niin kateellisena tätä lukea, haha. Vaikka ei sillä, etten voisi jonyt lähteä jonnekin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että säkin pääset ulkomaille! :) Mihin oot menossa?

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)