12/11/2012

Michael Kors Jet Set Travel

Oltiin viime viikonloppuna mun ystävien kanssa Jumbossa ostoksilla ja törmäsin Stockmannilla sattumalta Michael Korsin Jet Set Travel laukkuun.  Ja niin siinä vain kävi, että ihastuin laukkuun ensisilmäyksellä. Käteensi sattui ruskea yksilö, joka oli kerrassaan upea, mutta olen miettinyt myös mustaa väriä. En ole hirveästi Michael Korsin mallistoja seuraillut, vaikka olisi selvästi pitänyt. Joskus aikoja sitten kuolasin Hamiltonia, mutta en sitä koskaan kuitenkaan ostanut ja jotenkin Kors ei ollut niin sydäntä lähellä. Nyt löysin kyllä Michael Korsin uudelleen! 

 36169603228737956_rZgv0WMX_c_large
Laukun malli viehättää minua, sillä olen aikaisemmin ihastellut Louis Vuittonin Neverfullin kätevyyttä ja tämä muistuttaa sitä. Vaadin laukulta tilavuutta, sillä monesti lähden kotoa aamulla ja palaan illalla, jonka takia laukkuni pursuaa aina ties mistä kamppeista. Laukusta olisi myös ihanan helppo penkoa tavaroita. 
 tumblr_m7f7fd2HQq1qdj8y5o1_500_large
Jet Set on myös todella klassisen simppeli ja siksi ajaton. Haluan laukun, joka säilyttää upeutensa vuosien saatossakin.
 tumblr_mdj574JQwm1qmqgfdo1_500_large
 (kuvat: weheartit.com)

Mitäs olette mieltä kyseisestä laukusta? Ja onko lukijoiden joukossa kenties MK laukkujen omistajia? Oletteko olleet tyytyväisiä? 
 
Pahoittelut tästä blogihiljaisuudesta, oon ollut vaan tosi väsynyt ja ylibookattu, joten ei ole hirveästi inspiroinut kirjoittelu tänne, mutta huomenna viettelen etäpäivää kotona, joten voisin yrittää teille väsäillä postauksia ;) 

15 kommenttia:

  1. Tuohon samaiseen laukkuun olen itsekin ihastunut ja väreistä joko musta tai tuo ruskea on omat lempparit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne molemmat on kyllä todella kauniita, tosi vaikea päätös :D

      Poista
  2. Oi että, toi on kiva! Ite tykkäisin tosin enemmän mustasta, mut toi malli on kyl täydellinen:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja se musta on kyllä myös todella upea, mutta toisaalta toi ruskeakin....:)

      Poista
  3. Aivan upea toi laukku! Mäkin kyllä nyt ihastuin ihan ensisilmäyksellä! Just sopivan kokoinen ja toi malli! Ihan täydellinen:) Taisi päästä mun joululahja listalle...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! :D Joo luulen myös, että ostan ton varmaan joulun jälkeen itselleni sellaisena myöhäisenä joululahjana ;)

      Poista
  4. ulkoisesti huomattavasti nätimmän näköinen juuri näin yksivärisenä kuin esimerkiksi logokuosinen vuitton.
    ikävä kyllä ei kuulemma vain ole kantavuudeltaan yhtään sitä luokkaa mitä tilavuudeltaan kantaisi. nuo kahvat/hantaakit/kantohihnat, apua nyt sana hukassa :DD, ovat vain ommeltu kiinni, joten laukkuun ei mitään kovin painavaa saa laittaa. itse laskisin tämän todella huonoksi puoleksi, sillä huomaamatta kevyistäkin tavaroista kertyy painoa laukkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin aivan, pidän juuri tuosta yksinkertaisuudesta kovasti. Toi on kyllä erittäin hyvä pointti, jota en vielä edes itse tullut ajatelleeksi. Ja se on kyllä iso miinus, sillä haluaisin todella kestävän ja laadukkaan laukun. Pitää kyllä pohtia vielä moneen kertaan ennen kuin ostaa tätä tai mitään muutakaan laukkua :D

      Poista
    2. ite oon ainaki lukenu monista blogeista ku oon tätä laukkua himoinnut (päädyin kuitenkin hamiltoniin) niin siellä sanottu että kestäny koulussakin eli painavat kirjat sun muut eli vaikka hihnat ovatkin ohuet niin ne silti kestää eikä veny. :)

      Poista
  5. This info is invaluable. When can I find out more?
    My site : hives cure

    VastaaPoista
  6. Minkä hintanen tuo laukku oli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en itse siis tuota ostanut, mutta muistaakseni n. 275e? Stockmannilta, kurkkaile vaikka verkkokaupasta ihan tarkka hinta, saattoi hieman mennä pieleen toi :)

      Poista
  7. You аctually mаκe it аρpeaг sο еasy along wіth your preѕentation
    hοwеveг I tο finԁ thіѕ tοpiс to be аctually
    somethіng that I think I might nevеr understand.

    Ιt seеmѕ too сomplicаtеԁ and very νast
    fοr me. I am having a loοk ahеаd to
    уour subѕequent put uр, I'll try to get the cling of it!

    Feel free to visit my webpage - авиабилеты в Непал

    VastaaPoista
  8. Mä olen kanssa haaveillut tästä laukusta mustana jo pitkään! :)
    Stella xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kauniin yksinkertainen, joten en ihmettele <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)