8/10/2010

Bye Bye Summer

Varoitus! Tää postaus sisältää paljon tekstiä (ja tietenkin kuviiii), joten jos et jaksa lukea ...SKIIPP!!

Sunnuntai-iltana Essi sai upeen idean: "Lähetään uimaan Häklille!" No me fiksut tytöt pakataan rantakamppeet mukaan ja kaikki meni onnellisesti niin kauan kun tulomatkalla huomataan että taivas on ihan musta. Essi aka lukiolainen sai toisen upeen idean: "Ajetaan tota ukkosta karkuun!" Sitten ajettiiin kaasu pohjassa Hyrylästä Järvenpäähän ja niinhän siinä kävi, että myrsky oli seuraavaks ihan päällä ja mua ai varmaan oo koskaan pelottanu niin paljon! :OO Pyörätielle oli kaatunu jopa puu ja oltiin sit läpimärkänä alikulkutunnelissa odottamassa, et pahin myrsky menee ohi.

Myrskytunnelmia:

Maanantai-aamu ja koko päivä menee upeissa tunnelmissa, koska suurimmalt osalt sähköt ei toiminu täällä meillä päin :O Mikäs sen lupaavampaa ku se, että just maanantaina meijän piti tehä Essin kanssa Iialle synttärikakku :( Jouduttiin kuljettaa kakku skootterilla Villelle. Siis SKOOTTERILLA ei ollu mitään maailman tasasinta kyytiä sille kakulle :P Oltiin tyttöjen kanssa Huilissaki syömässä ja siitä viel menin illaks Essille tekee Iian korttii.
Näin tehtii poppareita, ku keittiön pistorasia ei toiminu :P

 hymy hyyty nopee, ku piti vatkaa kermaa käsipelil :S


Painajainen ei lopu edes tiistaiaamuna. Suunnitelmana oli mennä Villelle klo 8.00 koristelemaan kakkua. Ja toteustus oli se, että nukuin pommiin ja oltii sit Villellä vasta puol 9 aikoihin, not good :( Ennen ku saatiin kakku koululle meil oli satoi ongelmii ja huhhuh itkuhan siinä tuli! :o

 Ei se täydellinen oo, mut oon silti ylpee mun ja Essin suorituksesta!

Ja mä näytän siltä et olisin just synnyttäny, mut kakuntekoo voi varmaan siihen verrata. Ainaki tässä tapauksessa! Happy ending :))

 Kiirettä on pitäny ja nythän se vasta alkaa, nimittäin huomenna lukkarien mukaan jo aletaan opiskelee, huhhuh! Hyvää koulunalkua kaikille! =)

3 kommenttia:

  1. haha et miltään just synnyttäneeltä näytä!<3 Oli kyllä viikonloppu, voin sanoo! Ikimuistonen:)

    VastaaPoista
  2. Just siisti toi kakku! Ja hui ne ukkoset oli kauheita:/ Enkä mä ees pelkää ukkosta:D

    -Elina-

    ps. Hihi, ne on ihania ne kuvat, jotka on tossa "here comes the sun" -jutussa, josta on toi otsikko tuossa julisteessa:-D

    VastaaPoista
  3. Essi, hahah no ainaki melkein : DDD mut jooo en unohda koskaan! <3

    elina, kiitos! En oo koskaan kokenu nii pahaa myrskyy, huihui! Nii on ihailtii niit myös Essin kaa =))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)