2/01/2011

1.2

Olin tänää heti aamusta salilla ja olin eka reippailija : D Kävin muutes ekaa kertaa solariumis. En kyl ala käymää siel sen enempää ku nyt ennen vanhoi et ois vähän päivittyny. Ihan hyvän aamutreenin vetäsin salilla, jonka jälkee koululle syömään ja ajotunnille. Oli paljo pirteempi olo ku en ollu taas aamul 8 siel ratin takana. Ajoin maantiellä, wuhuu! :))

Otin pari kuvaa salin pukuhuoneest :)) Ei oo tosiaan mikään maailman paras laatu näil kuvil, varsinkaan tolla vikalla kuvalla. Järkkäri ois kyl tosi jees!

Huomenna Empun kanssa Stadiin, ku mul on vapaapäivä ja tietysti kokeisiin lukua myös tiedossa...

5 kommenttia:

  1. Missä salilla kävit? Ja miten solarium laite toimii?

    VastaaPoista
  2. missä salil käyt??

    VastaaPoista
  3. Anonyymi ja toinen Anonyymi, käyn Järvenpään LadyLinella, koska sain sinne 10 kerran kortin lahjaks :)
    Itse olin ekaa kertaa solariumis, joten olin vähän hukassa. Eli ei siin muuta ku, että pitää laittaa semmoseen ajastimeen haluama aika max 20min kerralla (ekalla kerralla 10min on hyvä). Sitten vaan makuulle sinne laitteeseen ja silmäsuojat silmille. :DD

    VastaaPoista
  4. eiks se kortti oo henkilökohtanen, mut tarkistaaks ne sitä jotenki et kuka sitä käyttää?? mihin se kortti pitää leimaa?? missä päin siellä on solarium??

    VastaaPoista
  5. Anonyymi,joo kortit on henk. koht mut en tiedä kuinka tarkasti ne valvoo niiden käyttöä. Salikorttihan leimataan siinä vastaanotossa ja solarium on Järvenpään lady linel siinä vähän niinku lapsiparkin vieressä, mut jos et tiedä niin kannattaa kysyä neuvoa henkilökunnalta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)