2/19/2011

kuulumisia vanhojen jälkeen

Moi kaikille! :) Vanhojen tanssit on nyt tanssittu ja jatkoilta selvitty hengissä. On ollu kyl paljo hulinaa tällä loppuviikolla, mutta lupaan et kuvia tulee aivan älyttömästi,varmaan kyllästymiseenki saakka. Toi oli kyllä upee kokemus ja tansseista jää kyllä kaiken kaikkiaa aivan upeet muistot. Pukudraamojaki oli, mutta niistä selvittiin ja varsinki eilen tanssit meni rennosti ja huippu fiiliksellä! :D Jatkot oli kans tosi onnistuneet, joten ei voi muuta kuin kiittää kaikkia mukana olleita! :) <3  Nyt on jalat niin kipeet et voisin vaikka itkee, mut sitä tanssiminen teettää. Oli kyl täydelliset kaks päivää kiitos upeen parin, kauniiden naisten, komeiden miehien ja valokuvaajien Henrikin ja Annikan! Ootte rakkaita! =)) <3

Sen verran palaan nyt taaksepäin, kun en ole näitä postauksia kerennyt tehdä. Tein siis vanhojen meikin itse, koska meikkaajalle meno olis ollu aika suuri meno ja kuitenki ite saa ehkä luonnollisimman tuloksen. Onnistuin kyl tosi hyvin, vaikka nyt ite sanonki. 


Tämmösiä juttuja ostettiin päivää ennen vanhoja meikin tekoon ja muuhun (nää asiat on hyvä hoitaa viime tinkaan):








Myöhemmin tulee ihan varsinaisii vanhojenkuvia .... :)) Henrikin kamerassa oli 1500 kuvaa pelkästään perjantailta, joten kuvia on paljon, toki meitä kuvattaviaki oli aika paljon.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)