6/14/2012

Follow the leader

 IMG_7551

IMG_7479

IMG_7463

IMG_7465

IMG_7461

IMG_7506

IMG_7455

 IMG_7544

IMG_7457

IMG_7552

Onneksi tiistaina oli ihana ilma ja pääsin takapihalla ottamaan aurinkoa ja sain viimeinkin laittaa uuden jumpsuitin päälleni. Ostin sen Jyväskylän reissulta Gina Tricotista. Toi on niin ihanan värinen ja tykkään erityisesti noista pitsilahkeista. Vähän kyllä ryppyinen kaveri, eikä oikeen pääse oikeuksiinsa, mutta pitää ottaa myöhemmin kuvia siitä myös silitettynä ;) 

 IMG_7525

 IMG_7524

Kävin tiistaina myös laittamassa ripset taas kuntoon, kyllä nyt kelpaa ! :) 


Voi että kun oon ärsyyntyny siitä, etten saanut Jlo:n keikalle lippuja! Yritin soittaa sinne, mutta olis vissiin ollu vaan helpompi netistä tilata ne liput....Harkittiin Empun kanssa vip-lippuja, mutta pitää vielä miettiä asiaa :D Olis kyllä tooosi makeeta!



4 kommenttia:

  1. Hei nainen vitsi olet kauniiiis!

    VastaaPoista
  2. muakin harmittaa niin paljon kun en ehtiny saada lippuja sinne keikalle ! soittelin kans ite sinne mut ei ollu ainakaan viel tullu peruutuspaikkoja:( pitää vaan jatkaa soittelua ! + oot muuten tosi kaunis ja vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä !! tä blogikin on niin ihanan pirteä ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi lippujen varaus puhelimella ei oo hirveen toimiva ratkasu, harmittaa tosiaan :( Mut ehkä mä jostain ne liput repäsen ja toivottavasti sä myös! :) oioi kiitos paljon, olen todella otettu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)