11/25/2012

Vapaa viikonloppu

Ensinnäkin haluaisin kiittä kovasti aikaisempaan postaukseen tulleista kommenteista. Sieltä ruudun toiselta puolelta selvästikin löytyy todella ihania ja upeita ihmisiä. Mua hymyilytti kovasti, kun luin noita :) Pidän kommenttien lukemisesta noin muutenkin, joten laittakaa vaan rohkeasti risuja ja ruusuja tänne suuntaan! 
IMG_7415
Näissä kuvissa on vielää nää mun ihanat hamppuhiukset :D haha

Ja nyt takaisin asiaan. Eilen oli ihana vapaapäivä. Aamulla oli aikainen herätys, sillä olin varannut itselleni kampaajalta ajan. Ihana vanha kaverini leikkasi taas huonot hiukset pois ja nää mun hiukset on taas niin ihanan terveen näköiset, vaikka mitään maata mullistavaa näille ei nyt tehtykään :)
IMG_7417
Siitä suunnattiin sitten Empun kanssa Jumboon ja myöhemmin vielä Willaan ostoksille. Hakusessa oli Empulle kaikkia yo-juttuja mm. valkoinen lakki ja koruja. Olin kyllä todella iloinen, että löydettiin Empulle kaikki tarvittava yllättävän helposti. Nyt odotan vain innolla neitokaisen juhlia ja tietysti parin muunkin tärkeän ystävän juhlia, jotka on tulossa ;) Onnea vielä muuten kaikille syksyn ylioppilaille, jos sieltä lukijoista löytyy :)! 
IMG_7425
  Ainiin ja itsekin löysin jotain. Kotiutin Biancolta "muutamat" kengät, neuleen ja topin Gina Tricotilta ja kaulakorun H&M:ltä. Kuvia sitten kun saan noi kuvattua :) Vähän kyllä harmittaa, etten Zaralta pystynyt mitään ostamaan, mutta hyvää kannattaa odottaa, eikä kaikkea voi saada :D
IMG_7436
Ilta huipentui siihen että mentiin Helsinkiin istumaan iltaa kivalla porukalla ja koko meidän tyttöjengi oli saman katon alla, ihanaa :)
IMG_7444
IMG_7449
  IMG_20121124_182404

Lähden nyt tästä salille pumppailemaan, moimoi! :)

8 kommenttia:

  1. Ahh mietin jos lähden kattoo niitä myös Hartwall areenalle. Oli vaan niin mahtava keikka että pakko viel kerran nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua en edes tiedä mitä odottaa, mutta jotain tosi makeeta näköjään jos uudelleen haluut sinne keikalle :D lippuiki pitäis kai olla vielä saatavilla, niin sinne vain! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. hihi kiitos, noi kyllä tosi kivat omasta mielestänikin :)

      Poista
  3. Sä oot kyllä niin kaunis<3 ja täynnä elämäniloa!! Sulla ei varmaan paljon huonoja päiviä ole kun osaat suhtautua asioihin niin positiivisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos sinulle kovasti ihanasta kommentista. Yritän kyllä olla positiivinen ja nauttia elämän pienistä iloista, niitä kun löytyy niin paljon :)

      Poista
  4. mistä toi sun neule on? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)