11/30/2012

Egyptin lomailijoita?

Ollaan suunniteltu Empun kanssa lähtevämme tammikuussa viikoksi jonnekin lämpimään ja ollaan kuumeisesti pohdittu, että minne lähdettäisiin. Tavoitteena olisi kunnon rentoutumisloma rannalla loikoilun, hyvän ruoan ja shoppailun ym. merkeissä. Kanariansaaret on yksi vaihtoehto ja sieltä ollaan nimenomaan Gran Canariaa tsekkailtu. Emppu heitti tossa ilmaan Egyptin yhtenä vaihtoehtona. Itselläni ei ole mitään kokemusta maasta, eikä nyt ainakaan tule lähipiiristä ketään mieleen, joten ajattelin kääntyä teidän puoleenne.




Onko matkakokemuksia Egyptistä ja millaisia?  Ja tietenkin mielipiteet Gran Canariasta kelpaavat myös! :) 

(kuvat weheartit.com)

8 kommenttia:

  1. Mä olin pari vuotta sitten Egyptin Sharm-El-Sheikhissä. Se oli silleen paikkana tosi kiva ja lämmintä riitti, oltii siellä just sillon ku oli se haihyökkäysjuttu joten meressä ei päästy uimaa eikä snorklaa mikä oli suunnitelmis, kiva paikka, ehkä en välttämättä kahelle tytölle suosittelis.. Hotellialueil kaikki tooositosi mukavia, mutta ainaki mulle henkilökohtasesti muuten siellä miehet ehkä vähän liian ahdistavia.. Nojoo blondina sitä sattuu, mut vähän ehkä pelottavaa ku kaikki vastaantulijat tarjoo sust vaik kuin paljon kameleit : D haha sit myös tost gran canariast mul on kokemuksii, sinne lähtöö susoittelisin, siel on hyvii bilemahiksii just playa del inglesis ja las palmasis ja siel pystyy myös ottaa ihan rennosti, shoppaa ja ottaa aurinkoo Gran Canaria on kanarian saarist aurinko varmin eli jos niit mietitte ni kannattaa kyl just Gran Canarialle lähtee :p.

    Molemmat siis tosi kivoi mestoi, mut ite lähtisin ennemmin Gran Canarialle :) tietysti jos haluu jtn aktiviteettii esim just sukellust/snorklaust ni sit varmaa Egypti parempi. :) Toivottavasti täst mun kommentista olis jotain apua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota juuri oon miettinyt, että onko kahden tytön kamalan järkevää lähteä sinne, pitäis olla miehiä varmaan mukava :D pitää varmaan se käydä joskus katsastamassa kun noin kovasti kehuit :) ja tota Gran Canariaa ollaan kovasti mietitty just koska kiinnostaisi se Ingles nähdä ja shoppailla myös vähän rentoilun ohella :) Sun kommentista oli kyllä älyttömästi apua, kiitos suuresti! (:

      Poista
  2. en suosittelis kyllä egyptiä ite. kävin siellä joku 6 vuotta sitten ja hmm ei jääny kyllä hyvä mielikuva. huonot shoppailu mahdollisuudet, aitoja, metallintunnistimia ja vartioita joka paikassa. minnekkään et oikeen voinu kävellä ja kaikki rannat oli hotellien omia, joten pystyit käymää vaan siel omalla rannalla, joka sekin oli aitojen takana. jotenki hirveen kontrolloitua ja rajotettua meininkiä. gran canaria on paljon mukavempi mesta : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ei kyllä kuulosta kamalan kivalta :s voihan toki olla että vähän on ajat sielä muuttuneet, en tiedä? :D

      Poista
    2. pakko sanoa tohon, että joo esim lentokentällä siel oli sata eri passintarkastust ja hirvee ruuhka, mut emmä nyt sanois sitä menoo siel kohteessa niin vartioiduks, kyl mun mielest käymisen arvonen paikka, nähtävyyksineen jne. mut ehk ei just kahen tytön kannata kahestaan lähtee :)) miehii mukaa ni sit juu! ;)

      Poista
    3. Kyllä kiinnostais joskus sielläkin käydä, mutta voi olla ettei just oo niin kivaa jos on kaks tyttöä vain reissussa :D

      Poista
  3. Mulla ei ole niin hyviä kokemuksia inglesistä, olin siellä just joku aika sitte ja petyin jonkun verran.. Oli se rentoutumisen kannalta kiva paikka ja olihan siellä lämmin mut ei tosiaan voi sanoa et siellä olis pystyny shoppailee.. en tiedä sitten jos muissa kaupungeissa on enemmän kaikenlaisia kauppoja mutta playa de inglesissä oli muutama kauppa "keskus" jossa oli aika vähän tavallisia vaateliikkeitä yms vaan suurin osa oli sellaisia kojutyyliisiä missä oli monessa paikkaan samat jutut..: /

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se varmasti mikään shoppailuparatiisi olekaan, mutta siellä on varmasti ihanat rannat kyllä ja muutenkin täydellinen rentoutumisen kannalta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)