1/18/2012

Dubai part 2

Perjantai päivä alkoi melko väsyneissä merkeissä, enkä meinannut päästä aamulla ylös sängystä. Empun käteen eksyi siinä vaiheessa kamera ja todella kivaa kuvamateriaaliahan siitä tuli. Pakko jakaa tää kuva teidän kanssa :D Vedettiin nopeasti aamupalat naamaan ja 8 bussilla kohti Sharjahin Mamzar Beach Park:ia.




Mamzar Beach Park:iin oli pieni sisäänpääsy maksu. Ranta oli todella kaunis ja siellä oli todella paljon venäläisiä turisteja. Välillä jotkut niistä oikeasti erehtyi luulemaan meitäki venäläisiksi ja siinä sitten pyöriteltiin päitä, kun ei todellaakaan tajuttu mitä ne meille sanoivat.  Iso miinus tossa rannassa oli hirveässä kunnossa olevat wc-tilat, jota ihmettelen suuresti sisäänpääsymaksun takia. Oli kuitenkin ihana ja lämmin päivä rannalla :)


 Ranta-asustus





1 dirhamin kolikkoja...1 dirham = about 20 centtiä
 


 Nää pimeässä otetut kuvat ei ole mitään parhaita mahdollisia ja vielä asetukset sopivasti päin prinkkalaa (varsinkin tossa ylemmässä), mutta siinä ois kuitenkin vähän tota illan asua. Illalla tehtiin taas pikavisiitti The Dubai Mall:ista. Itseasiassa melkein joka ilta siellä vierähti pari tuntia+aina pari ostoskassia hotellille viemisiksi. 


 Toi "akvaario" oli älyttömän iso ja siellä uiskenteli mm. pari haita, jotka oli muuten ihan hirvittävän pelottavii :s Harmitti vähän ettei käyty tutustumassa tohon sen paremmin, koska jollain sisäänpääsymaksulla ois voinu nähdä mm. pingviinejä ja mennä lasipohjaveneellä tuolla altaan yläpuolella...kuulostaa aikas makeelta :) 

 ....ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä...eikä muuten vielä tuona päivänä päästy edes sisään tonne liikkeeseen, koska sinne ei otettu uusia asiakkaita 20 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Voin kyllä luvata, että tuolta tuli pari juttua ostettua :D 







 Ja pahoitteluni näistä autokuvista jo etukäteen, sillä näitä on tulossa lisää ;D! 

Ainiin ja toivottavasti jaksatte lukea näitä mun tarinoita, sillä musta on kiva kertoa vähän juttuja tuolta, sillä niin erilainen paikka kuitenkin kyseessä :) 

Hyvää yötä :)!


4 kommenttia:

  1. Ihania nuo rantakuvat, ah mäkin haluun palmun alle nyt heti! :D

    VastaaPoista
  2. Reetta, kiitoksia ja olihan toi paikka kunnon paratiisi :))

    VastaaPoista
  3. Voitko tehdä ostoksista vielä postauksen?:)

    VastaaPoista
  4. joo sellainen on tulossa kuhan vain kerkiän kuvia napsia :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)