1/31/2012

Dubai part 4

Maanantai meni Jumeirah Beachillä makaillessa ja lähdettiin siitä seikkailemaan vähän omin päimme ja eihän siitä tietenkään hyvää seurannut. Lopulta saimme onneksi kyydin takaisin The Dubai Mall:ille erittäin ystävälliseltä paikalliselta. 






 Ihmeteltiin kyllä tota Parasta Ennen -merkintää tossa sipsipussisassa :DDD


 











I'm going crazyyy! Tää oli yks meidän turistien todella kova paikka, kun ei jaksettu kävellä ja oltiin vähän eksyksissä, hehhe :D

Tiistaina mentiin vielä kertaalleen Dubai Mall:iin tekemään viimeiset ostokset, jonka jälkeen pääsimme vierailemaan maailman korkeimmassa rakennuksessa, Burj Khalifa:ssa. Etukäteen ostettuna liput tuonne olivat 20e ja todellakin kannatti. Pääsimme 124 kerrokseen maailman nopeimmalla hissillä (yllätys) ja näkymä yövalasituun kaupunkiin oli aivan upea. Olin todellakin sanaton ja ihmeissäni, kun tuolta pääsi alas. 



 Lady Taxi eli kuskina nainen ja kyytiin saa tulla vain naisia ja käsittääkseni myös lapsia. Taksin tunnistaa tosta pinkistä katosta :))








 Näköalatasanteelta toi rakennus jatkui vielä ylöspäin, aika hurjan näköstä :p



 The Dubai Mall näytti aika pieneltä tuolta ylhäältä katsottuna, mutta tajusin kuitenkin paremmin kuinka hemmetin iso paikka sekin oli :D





Burj-Al-Arad (7 tähden hotelli) yövalaistuksessa 

Vika päivä

 Otettiin pari kuvaa hotellista 





 Mäkin sunday makso tuolla 20centtii ja McFlurry n. 1e, että pienet hintaerot verrattuna Suomeen :D


 Olin edukseni...




 Mulla oli jo lentokoneessa ikävä tota paikkaa, todellakin aion palata tuonne vielä joku päivä.

 Hirmusen rankka lento takana ja väsymyskin painoi jo kovasti päälle :''DDD hirvitys!

 Tässä olisi nyt kaikki Dubain kuvat! Kysykää ihmeessä matkakohteesta ja jos jotain muuta mieleen juolahtaa :))

 Hyvää yötä!




 

5 kommenttia:

  1. Kai tulee vielä kuvia ostoksista? ;)
    Tosi ihanan näkönen paikka, pakko päästä joskus itsekin käymään :)

    VastaaPoista
  2. näyttipä kivalta! :)

    VastaaPoista
  3. Tiitue, juu laitan varmaaan perjantaina niitä :) Suosittelen lämpimästi :)

    Anonyymi, niin näyttikin :))

    VastaaPoista
  4. Kuinka paljon maksoitte lennoista? Ja kuinka aikasten varasitte matkan? Ihan sillä kyselen, ku ollaan kans ystävän kans lähössä tuonne. Näyttää kyllä ihan mahtavalta, en malta oottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa erikseen lentojen hintoja mutta otimme pakettimatkan ja kyseessä oli äkkilähtö ja hinta oli n. 600e (hotelli+lennot). Hotelli oli kyllä Sharjahissa, joten jos Dubaista haluaa hotellin niin joutuu vähintään sata euroa laittamaan lisää tuohon (suosittelen kuitenkin tätä). Oltiin reissussa tammikuussa ja muistaakseni joskus marras- joulukuussa varattiin, että ei välttämättä tarvitse kamalan aikaisin varata! :) Tuo on kyllä aivan upea mesta ja ihan mahtavaa, että olette lähdössä reissuun sinne! Hauskaa matkaa teille ja jos tulee mieleen kysymyksiä, niin mulle vain rohkeasti, jos vain pystyn auttamaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)