4/13/2012

mekko-ongelma

Heräsin mun päikkäreiltä vähän vailla 6 ja tajusin et posti menee kuudelta kiinni, joten mulle tuli kauhee kiire. Ajoin vähän ylinopeutta ja viimesillä minuuteilla ryntäsin postiin. Siellä se myyjä jo laski kassaa ja sain kun sainkin mun Nellyn paketin. Sieltä paljastui kaks ihanaa valkoista mekkoa, jotka molemmat olivat koon puolesta hyviä, vaikka toinen mekoista on koko XS (tuli aika pieni olo) :D Otin vähän kuvia noista, jotta näätte miltä näyttää mun päällä ja saa laittaa mielipiteitä. Kumpi on parempi, vai onko kumpikaan?  Ja kumman itse pukisit YO-juhliisi?

MEKKO #1 (ihana ottaa näit kuvii itselaukasimel....)






MEKKO #2






Mul on kauhee valinnan vaikeus. Noi on kummatkin sen verran ohutta kangasta, että alle pitää saada joku alushame tms.

22 kommenttia:

  1. toi ensimmäinen on vähän yöpaitamainen eikä yhtä juhlava kun toi toinen :) itseäni kyllä mietityttäisi pituus tuon toisen osalta, mutta se näyttää kyllä tosi kivalta sun päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi näyttää kuvissa siltä, mutta ei se musta näyttänyt yöpaidalta :) nii toi toinen mekko on kyllä pituuden kanssa varmaan siinä ja siinä, en kyllä ainakaan lyhyempää voisi ottaa :D

      Poista
  2. Tykkään ekasta enemmän, kaunis malli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustaki ja oon itse kallistunut jo ton ekan puoleen :)

      Poista
  3. mulla vähän sama ongelma ja mukana miunki ongelmassa tuo ylempi mekko. se on aivan ihana..! <3

    http://iwannabeherenow.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukava kuulla etten ole ainoa jolla on valinnanvaikeutta :D ja se on kyllä aivan ihana :)!

      Poista
  4. Ihanat kengät !!!
    Mut en osaa sanoo. Toi ylempi sopis ehkä paremmin valmistujaisiin, mut samalla se näyttää jotenkin tönköltä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne on vaan vähän liian korkeakorkoiset jopa mulle. Nii oon itekki kallistunut siihen :)höh mut miten tönkkö :(

      Poista
    2. Ääh, kyl niihin tottuu ku tarpeeks jalkoja totuttaa ;)
      Siis tönkkö jotenkin silleen, et se on niin pleini ja yläosa jotenkin vaan tönksähtää paikoilleen. toisaalta päivällä toi on tosi asiallinen ja tilaisuuteen sopiva, ja illal saa helposti muokattuu esim. vyöllä ja koruilla baarimaisemmaks !

      Poista
    3. No nii kylhän niit varmaan vois enemmänki käyttää jos ois jonku kipulääkityksen alasena:D:D
      Tavallaan haluunki ehkä vähän simppelimmän mekon ja siihen sit jotku tosi värikkäät korot ja must toi helma tuo tohon mekkoon jotan specialia. Ja toi nimenomaan sopis just jotenki YO-juhliin ei liian lyhyt ja jotenki nuorekas mun mielestä :) ajattelin sitten illaksi vaihtaa toiseen mekkoon, koska musta toi mekko ei taas baariin sovi :)

      Poista
  5. tykkään ite paljon enemmän tosta ekasta! :) ja jos laitat alle ihonväriset alusvaatteet valkosten sijasta ni seki auttaa paljo tohon läpinäkyvyyteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii se on kyllä totta että ne sit sulautuu paremmin, eikä tule esille niin pahasti. Joo toi ykkönen on kyllä jo vähän voitolla tässä kisassa, aion kuitenkin ton toisenkin mekon varmaan pitää :D

      Poista
  6. Eka olisi aivan upea yo-juhlaan :) mutta molemmat mekot on kyllä ihania, joten varmasti tuolle toisellekin löytyy käyttöä jos pidät molemmat ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin nuo ovat molemmat :) ainakin tuon pitsisen pidän ja ajattelin sitä yo-juhlien jälkeen baariin, mutta ekasta yo-mekkona käydään tällä hetkellä taistelua äidin kanssa ja äiti ei lämmennyt sille, joten saa nähdä jatkuuko mun mekon metsästys :D

      Poista
    2. Meinasin ehdottaa sulle et laita toi toinen sit sinne illaks baariin, mutta sulla olikin jo samanlainen suunnitelma :D onnea mekon metsästykseen, jos se vielä jatkuu, varmasti löydät jonkun toisenkin ihanan :)

      Poista
    3. Joo se sopii jotenki kivasti kesäiseen baari-iltaan ja miksei muutenkin kesämekoksi :) Kiitos kovasti ja eiköhän vielä joku upea mekko löydy!

      Poista
  7. mun mielestä toi toka mekko olis kivempi ylppäreihin:) ja noi kengät on ihanat! sopis hyvin ton mekon kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan kanssa noita kenkiä! Ostan kyllä varmaan vähän matalammat siihen tarkotukseen, että jaksaa seistä (noissa nimittäin korkoa varmaan 14cm ja ei korokepohjaa lainkaan). Tota pitsimekkoa mietin aluks tosi paljon yo-juhliin ja tajusin, että haluan ton mekon, mutta se päätyy varmaan muuhun tarkoitukseen :)

      Poista
  8. En tiedä mekosta, mutta noi kengät on aievan ihanat! Mistä tollaisia saa? :)

    http://bagsbootsandbeyond.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin noi kengät viime kesänä Espanjan Bershkasta, että voi olla aika vaikeaa noiden metsästäminen :P

      Poista
  9. ensimmäinen mekko on mielestäni juhlallisempi ja sopisi paremmin niinkin suureeen juhlaa ku yo:t :) se sopii sulle tosi hyvin ja istuu todella nätisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin osa on sanonut juuri tuon ekan mekon olevan parempi tohon tilaisuuteen. Tuon toisen aionkin ottaa kesä- ja baarimekoksi. Luultavasti tuo ensimmäinen menee kuitenkin palautukseen ja mekon metsästys jatkuu, joten katsotaan miten käy :))

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)