4/18/2012

Rusketusasiaa

Viime perjantaina eksyimme Empun kanssa suihkurusketukseen Salon Josefinassa. Saimme huiman alennuksen käsittelystä, sillä kaverimme teki rusketukset meille harjoitteluna. Rusketuksesta tuli todella tasainen ja noin 8h päästä käsittelystä se oli tummimmillaan. Aluksi rusketus haisi samalta kuin itseruskettavat, mutta suihkun jälkeen hajua ei enää ollut. Rusketus kestää viikon, joten mikään pitkäaikainen se ei ole. Iho kannattaa kuoria ennen käsittelyä ja rasvata kunnolla, sekä hoidon jälkeen tulee välttää 8h suihkua.

Salon Josefinassa (Tikkurilassa) sivulle pääset  täältä, on tän kuukauden alennuksena suihkurusketus koko vartalolle vain 15e, joten kannattaa kipinkapin suunnata sinne jos rusketus kiinnostaa ;) 




Toinen rusketukseen liittyvä asia on Australian Gold Kiss Kiss bronze bronze solariumrasva, joka tänään ostettiin puokkiin Riikan kanssa salilta. Hintaa rasvalla oli 28e ja odotan innolla, että pääsen kokeilemaan tota. Ajattelin käydä solariumissa nyt huhtikuussa kerran ja toukokuussa toisen kerran, jotta saisin upean rusketuksen yo-juhliin. Toivottavasti toi toimii hyvin ja säästää ihoa solariumilta.


-kaksi kertaa vahvempi rusketus
-sisältää A- ja E-vitamiineja, sekä alkuperäisiä australialaisia öljyjä, jotka suojaavat ja ravitsevat ihoa 

 

6 kommenttia:

  1. Tiesitkin varmaan mutta tuota samaa rasvaa kannattaa tilata edullisesti ebaysta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vinkistä, ei nimittäin tullut mieleen ! :) saako sen paljonkin halvemmalla ja jos sulla on kokemuksia tosta tuotteesta, niin kerro ihmeessä :)

      Poista
  2. tosi mielenkiintonen toi suihkurusketus! aloin harkitsee sellases käyntii ennen kesän juhlia :) jäikö sitä väriä vaatteisiin? ku vähä epäilyttää et eihä sitä värii sit vaa tartu uusii juhlamekkoihi :D ja missä vaiheessa toi rusketus alko haalistuu iholla? et kuinka monta päivää ennen juhlii toi kannattas ottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itse koin ton tosi hyväks ja tosiaan kannattaa kuoria ja rasvata se iho hyvin ennen tonne menoa. Rusketuksen jälkeen pitäis olla 8h ilman suihkua ja ekan suihkun aikana väriä ja rusketuksen haju lähtee. Mulla vähän tarttu vaatteisiin , jotka mulla oli rusketuksenottopäivänä väriä, joten kannattaa katsoa esim mustat vaatteet päälle silloin. Eli kannattaa käydä suihkurusketuksessa pari päivää ennen juhlia. Rusketus kestää viikon ja se on kyllä jo aika vaalea sen viikon vikoina päivinä :D

      Poista
    2. Okei, kuulostaa kyl tosi hyvältä! Ehkä uskallanki mennä jos sitä väriä tosiaa tarttuu vaatteisiin vaa ekana päivänä :D Onks muute mitää käsityst et kuinka paljon aikasemmin toi aika pitää varaa? :)

      Poista
    3. Joo kyl voin suositella tota :) En kyllä osaa sanoa, mutta en usko et hirveen aikasin tarvii :) voithan aina soittaa ja vähän tiedustella, että onko sinne kauhea tunku :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thanks for your comment! :)